Klantbeoordelingen

Else Steijne:

Vandaag voor het eerst in mijn nieuwe magnesiumbadje gezwommen. Heerlijk was dat. Wat een zacht water. Geen brandende ogen van de chloor of zout (zee)water. Ik denk dat we hier heel veel plezier van zullen hebben. Een goed systeem, vakkundig aangelegd met prima materiaal. Weinig onderhoud en makkelijk zelf te regelen wat je wilt regelen.
De service van Aquadolphin (Han) was geweldig. Zowel als voorbereiding voor de installatie (aanleg van het zwembad verliep in ons geval nogal problematisch) als ook bij de installatie zelf. Dank je wel Han voor dit fantastische systeem en ontzorging voor ons!.

Paul Becker:

Wij zijn zeer tevreden met de ombouw van ons zwembad van gloor naar magnesium door Aquadolphin.
Han is erg klantvriendelijk, servicegericht en komt zijn afspraken perfect na!

Jan Vissers:

Dit voorjaar hebben we een nieuw zwembad laten bouwen bij ons huis in de buurt van Málaga. We hebben meteen besloten een magnesium - zoutwater bad ervan te maken. Over de deskundige begeleiding aanvankelijk op afstand via Whatsapp en tenslotte met de definitieve installatie door Han ter plekke zijn we zeer tevreden. Het water in het bad is kristalhelder. Het water voelt zacht aan (is ook nog ontkalkt). We genieten dagelijks van ons bad. Voor ons voelt het als een wellness pool.

Sraar Peeters:

Ik ben heel tevreden over het werk van Aquadolphin: goede service, goede bereikbaarheid voor vragen zowel vooraf als nadat Han ons chloorzwembad professioneel heeft omgebouwd tot een magnesium/ zoutwater zwembad bij onze casa omgeving Malaga.
Een paar goede bekenden die vaak huidklachten hadden na te hebben gezwommen in een chloorzwembad geven aan hier helemaal geen last van te hebben nadat ze hebben gezwommen in ons "heelbad".

Reina:

Nadat ik al meer dan een jaar plekjes op mijn benen heb zijn deze na tien dagen zwemmen in een magnesium zwembad geleverd door Han zo goed als verdwenen.
Ben ontzetten blij hier bewijst magnesium zijn kracht, een aanrader.
Ook na het zwemmen voelt de huid en je hoofdhaar ontzettend zacht aan, heerlijk!!

Wieb van der Heide:

Vorig jaar zout water ipv chloor, Minder werk en minder waterverbruik zoals beloofd. Nu de laatste? stap naar magnesium.
Elke zandkorrel op de bodem is te zien, maar stofzuigen gaat licht omdat het vuil zich kennelijk niet hecht aan de bodem.

Rob Tollenaar:

Han heeft ons geholpen ons chloor bad om te bouwen naar een zoutbad (mildzout elektrolyse). Door zijn vakkennis en inzet is dit soepele verlopen en kunnen we nu van ons bad genieten op een veel gezondere manier

Bart:

Na de meer dan succesvolle overstap een paar jaar geleden van chloor naar zoutwater nu in 2013 overgestapt naar magnesium Het water is zo mogelijk nog helderder geworden Naast service en klantgerichtheid heeft Han ook daadwerkelijk de kennis van zout en magnesium in huis!! Ook aan mijn verzoek om een stille en energie zuinige pomp heeft Han een meer dan goede invulling gegeven

Roelof Kats:

Han is een vakkundig mens en heeft mij een prima systeem geleverd voor mijn oude zwembad. Ben zeer tevreden over zijn aanpak en uitvoering. Afspraak is afspraak.

Milieuvriendlijke producten


Bel mij terug

Voer uw nummer in en wij bellen u z.s.m. terug!

Klantbeoordelingen

Else Steijne:

Vandaag voor het eerst in mijn nieuwe magnesiumbadje gezwommen. Heerlijk was dat. Wat een...

Paul Becker:

Wij zijn zeer tevreden met de ombouw van ons zwembad van gloor naar magnesium door...

Lees meer »


Verklaring Kwaliteit Magnesium Chloride

Lees meer »