Klantbeoordelingen

Kirsty Holtkamp:

Wat een heerlijkheid om in te zwemmen. We hebben een zwembad in Curaçao, net omgebouwd tot magnesium. Om de electricity bill tegemoet te komen draait alles volledig off grid met een DC pump en een converter voor het elektrolyse apparaat. Het water voelt heerlijk aan om in te zwemmen, erg silky. mijn huid voelt veel beter ipv chloor en vooral de hoofdhuid. We zijn nu nog bezig de PH en het magnesium chloride gehalte te balanceren dus het kan alleen nog maar beter worden.

Stefan Brouwer:

Sinds begin van dit jaar maken wij gebruik van de chlorinator voor ons spa bad.
Werkt perfect! Je hebt er bijna geen omkijken naar. Na gebruik van het bad de chlorinator even aan zetten en klaar. Het water is altijd helder en schoon!
Gelukkig niet voor chloor pillen gekozen. Naast de stank is het moeilijker om schoon te houden en het is ook nog eens hartstikke duur!

Wanneer je vragen hebt heb je binnen 5 minuten antwoord van Han. Top services!

Anneke:

Toen we dit jaar ons zwembad gingen bouwen, wilden we eerst voor zoutwater gaan. Totdat we op de site van Aquadolphin terecht kwamen en de keus voor magnesium was snel gemaakt.
Het contact met Han verliep heel erg goed. Alles werd netjes op tijd geleverd. Op elke vraag kwam een snel antwoord en zelfs in zijn vakantie stond hij voor ons klaar. Super service!
Het water is kraakhelder en heerlijk zacht. Echt een aanrader.
Dank je wel Han voor al je advies en hulp, we genieten van een heerlijk zwembad.

Annelies &Peter:

Jippy! ons zwembadwater is nog steeds helder en dat al een week of 5.
Na jaren emmeren met chloor ph+ en ph-
en vlokken om de algen uit het water te verwijderen, zijn wij zooo blij met de tip
van je,Han ????
MAGNESIUM super geweldig.
1x aan het water toegevoegd en verder
geen gedoe meer met algen en ook erg
prettig is dat je er een hele fijne zachte huid van krijgt.
Han, we zijn er super blij mee.
Dank je wel voor het meedenken en je
hulp via whats app, met de installatie.

Groetjes Peter en Annelies Almere

Sandra Akkerman:

Toen we in 2018 hadden besloten om een zwembad te bouwen in onze tuin waren we begonnen met alle voorbereidingen. Toen we hoorden van een magnesiumbad was ik al vrij snel enthousiast
Vorig jaar een afspraak gemaakt bij aquadolphin om even het een en ander te bespreken
Na ons bezoek was ik alleen maar enthousiaster over een magnesium bad
Nu hebben we hem een week in gebruik en zijn er superblij mee.
Het was een fijne samenwerking met Han en zijn blij dat we met hem in zee zijn gegaan. We genieten nu iedere dag van t magnesiumbad.
Het is een heel mooi professioneel systeem met een zeer stille pomp
Nogmaals dank voor de fijne samenwerking

Nico Baay:

Magnesium zwembad aan laten leggen door Aquadolphin
We zijn super tevreden en eveneens een prima uitleg en punctueel.
Fijn met deze persoon in zee te zijn gegaan. We genieten nu iedere dag van t magnesiumbad en mijn huid is er nu al mee opgeknapt.

Else Steijne:

Vandaag voor het eerst in mijn nieuwe magnesiumbadje gezwommen. Heerlijk was dat. Wat een zacht water. Geen brandende ogen van de chloor of zout (zee)water. Ik denk dat we hier heel veel plezier van zullen hebben. Een goed systeem, vakkundig aangelegd met prima materiaal. Weinig onderhoud en makkelijk zelf te regelen wat je wilt regelen.
De service van Aquadolphin (Han) was geweldig. Zowel als voorbereiding voor de installatie (aanleg van het zwembad verliep in ons geval nogal problematisch) als ook bij de installatie zelf. Dank je wel Han voor dit fantastische systeem en ontzorging voor ons!.

Paul Becker:

Wij zijn zeer tevreden met de ombouw van ons zwembad van gloor naar magnesium door Aquadolphin.
Han is erg klantvriendelijk, servicegericht en komt zijn afspraken perfect na!

Jan Vissers:

Dit voorjaar hebben we een nieuw zwembad laten bouwen bij ons huis in de buurt van Málaga. We hebben meteen besloten een magnesium - zoutwater bad ervan te maken. Over de deskundige begeleiding aanvankelijk op afstand via Whatsapp en tenslotte met de definitieve installatie door Han ter plekke zijn we zeer tevreden. Het water in het bad is kristalhelder. Het water voelt zacht aan (is ook nog ontkalkt). We genieten dagelijks van ons bad. Voor ons voelt het als een wellness pool.

Sraar Peeters:

Ik ben heel tevreden over het werk van Aquadolphin: goede service, goede bereikbaarheid voor vragen zowel vooraf als nadat Han ons chloorzwembad professioneel heeft omgebouwd tot een magnesium/ zoutwater zwembad bij onze casa omgeving Malaga.
Een paar goede bekenden die vaak huidklachten hadden na te hebben gezwommen in een chloorzwembad geven aan hier helemaal geen last van te hebben nadat ze hebben gezwommen in ons "heelbad".

Milieuvriendlijke producten


Bel mij terug

Voer uw nummer in en wij bellen u z.s.m. terug!

Klantbeoordelingen

Kirsty Holtkamp:

Wat een heerlijkheid om in te zwemmen. We hebben een zwembad in Curaçao, net omgebouwd tot...

Stefan Brouwer:

Sinds begin van dit jaar maken wij gebruik van de chlorinator voor ons spa bad.
Werkt...

Lees meer »


Verklaring Kwaliteit Magnesium Chloride

Lees meer »